Lähetys 24-48 tunnissa · Tilaus seuranta · 100% Turvallinen maksu

Beautycel - Kauneutta & Tyyliä - Navigointi & Tilaus

Julkaisija päivämäärällä

Lienee aika verkkokaupan ensimmäisen blogi postauksen, jossa voidaankin avata hieman verkkokaupan sisintä ja käydä lävitse kuinka löydät haluamasi tuotteet ja kuinka helposti ne tilaat!

Beautycel verkkokauppa on täynnä tyyliä ja kauneutta joka budjettiin. Verkkokaupastamme löydät 9 pääkategoriaa, joista paljastuu yhteensä noin 70 alakategoriaa. Tuotevalikoimamme on suunniteltu edustamaan kaikkia kauneus ja tyyli tarpeita iästä ja sukupuolesta riippumatta.

Kauneusosasto

Beautycel verkkokaupan kauneusosasto täyttää suurimman osan tuotevalikoimastamme. Kuudesta pääkategoriasta löydät hurjan määrän kauenus ja hyvinvointi tuotteita arkeen ja juhlaan. Kauneustuotteet ovat myös todella hyvä lahjaidea ja esimerkiksi hajuvesi setit ovatkin varmasti yksi suosituin lahja.

Kauneus:

Tyyliosasto

Tyyli puolelta löydät muunmuassa ihanat riipukset sekä sormukset itsellesi tai lahjaksi sekä paljon muita koruja. Lisäksi laadukkaat aurinkolasit sekä kellot kuuluvat beautycelin tyyli valikoimaan.

Tyyli:

Ota iso kuppi kahvia, sillä klikkaamalla yläpuolelle listattuja kauneus kategorioita pääset selailemaan kaikkia kategorian tuotteita ja niitähän riittää!

Löydä etsimäsi tuotteet

Beautycel verkkokaupan yläpäästä löytyvä valikko auttaa sinua löytämään oikean tuote kategorian ja näyttää vain ne tuotteet, joita etsit. Selaa kaikki kategoriat läpi ja löydä tarpeesi!

kosmetiikka kauppa

Filtteröi tuotteet

Voit filtteröidä tuotteet vasemmalta puolelta kuvan painikkeesta tietokoneella. Samaisen painikkeen löydät mobiilissa ennen tuotteita. Löydä juuri ne tuotemerkit joita etsit tai valitse tuotteet hinnan perusteella! 

tyyliä ja kauneutta

Tilaaminen verkkokaupasta

Tilaaminen beautycel verkkokaupasta on tehty niin helpoksi, että siinä ei vikaan kerkiä menemään! Ensinnäkään verkkokauppaan sinun ei tarvitse luoda minkäänlaista asiakastiliä ennen tilausta, vaan toimitustiedot riittää. Maksutapoja verkkokaupassa on vain kaksi. Klarna sekä PayPal

Miksi vain nämä maksutavat?

Käyttämällä PayPal maksua voit maksaa haluamallasi pankki tai luottokortilla tilisi kautta. PayPalia käyttäen tilauksen maaliin vieminen kestää vain noin minuutin!

Klarna laskupalvelu on taas lähes jokaiselle suomalaiselle nettishoppailijalle tuttu, sillä sen löydät lähes jokaisesta verkkokaupasta. Klarna maksutapaa käyttäessäsi tilaat tuotteen, mutta maksat vasta 14 päivän kuluttua tai lisämaksusta vasta parin kuukauden päästä!

Tilaamisen kolme vaihetta:

Kun olet löytänyt sinulle sopivat tuotteet, niin ostoskoristasi löytyy painike Kassa. Klikkaamalla siitä alkaa noin minuutin kestävä kolmivaiheinen tilaustapahtuma. 

1. Täytä tiedot ja halutessasi tilaa uutiskirjeemme.

Tilaa meikit netistä

2. Vahvista täyttämäsi tiedot

Beutycel.com verkkokaupassa toimituskulut ovat aina 9.95€ riippumatta tilauksestasi. Tilauksesi toimitetaan käyttäen nopeinta mahdollista toimijaa. Paketit toimittaa yleensä joko posti, ups tai schenker.

3. Maksa ja viimeistele tilaus

Näin nopeasti olemmekin jo siinäpisteessä, että voit valita maksutavaksi joko PayPalin tai klarnan ja tilauksesi lähtee oitis käsittelyyn ja pikimmiten kohti sinun kotioveasi!

 Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti noin viidessä arkipäivässä, mutta tuotteet beautycel.com verkkokaupassa tulevat suoraan tukkumyyjältä asiakkaan kotiovelle euroopasta, joten terminaalikäsittelyistä johtuen toimitusaika voi toisinaan viivästyä 7 arkipäivään. Tosin ilouutisena voidaantodeta, että toisinaan tuoteet ovat olleet perillä jo kolmantena arkipäivänä tilauksesta.

Koronatilanne voi vaikuttaa toimitusaikoihin, mutta pidämme peukut pystyssä ja koronaan liittyvät säännöt mielessä.

 

Tyyli,- ja kauneuskauppa kaikille!

Yhteenvetona voidaankin ensimmäiselle blogipostaukselle todeta, että beautycel on lähestulkoon kaikille suunnattu tyyli,- ja kauneuskauppa, josta löydät helposti itsellesi sopivat tuotteet. Ja mikä parasta, tilaaminen on todella simppeliä ja turvallista! 

Tulevat blogi postaukset ovatkin enemmän tuote painoitteisia, mutta tämän kirjoituksen tarkoituksena onkin auttaa sinun ostoprosessiasi verkkokaupassa heti ensiaskeleista lähtien.

 

Raikasta ja tervettä syksyä sinulle!

    -Beautycel

kauneus tyyli

Kauneusblogi

RSS
Tagit
kauneus tyyli