Lähetys 24-48 tunnissa · Tilaus seuranta · 100% Turvallinen maksu

Tietosuojaseloste

Nettogroup ottaa asiakkaidensa yksityisyyden suojaamisen vakavasti ja sitoutuu suojaamaan heidän yksityisyyttään Suomen lain ja EU:n GDPR-asetuksen asettamien vaatimusten mukaisesti. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden vaikuttaa tietojensa käsittelyyn. Tämän selosteen tarkoitus on kertoa asiakkaillemme heidän tietojensa käsittelystä.

Jotta asiakas voi käyttää www.beautycel.com sivuston palveluita on hänen hyväksyttävä tietosuojaselosteen ehdot. Tiedot joita keräämme voidaan jaotella kahteen ryhmään: käyttäjän antamiin ja analytiikan avulla johdettuihin

Asiakkaalta kerättyjä tietoja käytetään tavaroiden ja toimittamiseen asiakkaille, hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseen, asiakassuhteen ylläpitämiseen, palvelun edellyttämiin yhteydenottoihin sekä helppokäyttöisen ja turvallisen palvelun tuottamiseen. Tietoja voidaan myös käyttää sähköpostimarkkinointiin ja muuhun etämarkkinointiin mikäli asiakas on tämän hyväksynyt.

 


Mitä tietoja voidaan kerätä ja mihin tietoja käytetään

Käyttäjän itse syöttämät tiedot:

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tilauksen maksutapa
  • Tilauksen toimitustapa
  • Maksutiedot
  • Henkilötunnus asiakkaan tunnistamiseksi Klarna Lasku maksutapaa käytettäessä

Analytiikan avulla johdetut ja palvelun käytöstä havainnoidut tiedot

  • IP-osoite
  • Verkkokaupan käyttö sekä selaustiedot
  • Päätelaitteen tunnistetiedot
  • Tilaushistoria
  • Toimitustiedot, kuten toimitusosoite ja toimitustapa
  • Tuotearvostelut

Tietoja käytetään:

  • Tuotteiden ja palvelujen toimittamiseen asiakkaille sekä näiden tietojen arkistointiin
  • Helppokäyttöisen ja turvallisen palvelun tuottamiseen
  • Palvelun edellyttämiin yhteydenottoihin
  • Asiakassuhteen ylläpitämiseen
  • Verkkokauppakokemuksen hiomiseen
  • Henkilökohtaisemman ja kohdennetumman sisällön ja markkinoinnin tuottamiseen
  • Väärinkäytösten estämiseen
  • Analytiikkaan ja tilastollisiin tarkoituksiin

Tunniste-, yhteys- ja maksutiedot ovat välttämättömiä ostaessasi beautycel.com verkkokaupasta.


Tietojen suojaus, säilytys ja käsittely

Kaikki tallennetut henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä sekä kaikelta laittomalta käsittelyltä. Varmuuskopiontikäytäntömme suojaa myös tietojen häviämiseltä.

Säilytämme tietoja Cloudflare, Inc hosting palvelussa Canadan montrealissa, jonka  maailmalla palkittu shopify, Inc niminen verkkokauppa alusta on valinnut kumppanikseen, joten voit olla varma, että tietosi ovat enemmän kuin suojassa!

 

Rekisterin käyttö on valvottua ja siihen on käyttöoikeus vain asianmukaisilla henkilöillä työtehtäviensä täyttämiseksi. Käyttäjät tunnistetaan käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Henkilötietoja säilytetään vain tarpeellinen aika, jotta voimme täyttää EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimat, tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Joitain tietoja voidaan säilyttää pidempään, kun se on laissa asetettujen vaatimusten ja velvollisuuksien, esimerkiksi kirjanpidon, osalta tarpeen.


Asiakkaan oikeudet

Sinulla on asiakkaana oikeus:

  • Saada pääsy sinua koskeviin henkilötietoihin ja oikeus saada jäljennös sinua koskevista henkilötiedoista
  • Pyytää henkilötietojesi oikaisemista tai poistamista järjestelmästämme
  • Tietyin edellytyksin pyytää käsittelyn rajoittamista tai vastustaa henkilötietojen käsittelyä

Voit tehdä pyynnön koskien oikeuksiasi asiakaspalveluumme osoitteesta info@beautycel.com Pyyntö tulee olla selkeä ja riittävällä tavalla yksilöity, jotta asiakaspalvelumme voi tunnistaa sinut ja todentaa henkilöllisyytesi. Mikäli emme pysty kaikilta osin toteuttamaan pyyntöäsi, ilmoitamme teille asiasta viivytyksettä. Tällainen tilanne voi olla esimerkiksi silloin, kun meillä on lakisäänteinen velvollisuus tai oikeus tietojen säilyttämiseen. Tällaisia syitä ovat mm. kirjanpidolliset syyt.

 


Henkilötietojen luovutus kolmansille osapuolille

Joidenkin tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille on välttämätöntä maksu- ja toimitusprosessin toteuttamiseksi. Esimerkiksi toimituksen takaaminen vaatii osoitetietojesi luovuttamista kuljetusyrityksille. Verkkokaupassamme voit toistaiseksi maksaa käyttäen maailman suosituinta maksutapaa PayPalia tai vaihtoehtoisesti tilata laskulla käyttäen klarna laskupalvelua. 

Beautycel.com on dropshipping verkkokauppa ja toimimme vain luotettujen eurooppalaisten tukkumyyjien kanssa ja tilauksen yhteydessä asiakastietosi tulee luovuttaa tukkumyyjällemme tavaran toimitusta varten.

Klarnan maksutavat

Jotta sinulle voidaan tarjota Klarnan maksutapoja, välitämme sinusta tietoa Klarnalle, kuten yhteystietosi ja tiedot tilauksesta, jotta Klarna voi arvioida, voidaanko sinulle tarjota eri maksutapoja, ja tarjota sinulle sopivat maksutavat.

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä. Henkilötietojasi käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.


Evästeet (Cookies)

Yrityksen nettogroup verkkosivuilla osoitteessa beautycel.com, kuten kaikilla muillakin nykyaikaisilla verkkosivuilla, käytetään evästeitä eli ns. Cookieita. Evästeet ovat päätelaitteen selaimen ja palvelimen välisiä pieniä tekstitiedostoja, joita verkkokauppamme tallentaa asiakkaan selaimen paikalliseen muistiin. Näillä tekstitiedostoilla on voimassaoloaika, ja sen kuluttua loppuun selain poistaa tiedoston automaattisesti. Evästeitä käytetään verkkokaupan toimintojen kuten ostoskorin toteuttamiseen, tuotesuositusten personointiin, markkinoinnin kohdentamiseen ja analytiikkaan.

Osa evästeistä on pakollisia, että sivustoamme voi käyttää. Tällaisia toiminnallisia evästeitä tarvitaan esimerkiksi ostoskorin toimintoihin, asiakkaan tunnistamiseen ja asiakastilille kirjautumisen ylläpitämiseen. On hyvä muistaa, että evästeet parantavat verkkosivustojen toimintaa ja tekevät ostokokemuksesta miellyttävämmän. Selaimen evästeet on helppo poistaa ostoksen suorittamisen jälkeen selaimen asetuksista klikkaamalla '' poista evästeet''

Käytämme pääasiassa anonymisoitua ja pseudonymisoitua tietoa analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Verkkokauppamme analytiikkatyökaluna käytämme Google Analyticsiä, joka on suosituin sekä luotetuin verkkoanalytiikan työkalu. Google Analyticsin avulla pystymme hyödyntämään esimerkiksi sivuston käyttötietoja ja myyntidataa analytiikassamme. Kaikki Googlelle jakamamme data on anonymisoitua tai pseudonymisoitua.

Myös muut verkkokauppamme markkinoinnin kohdentamiseen ja analytiikkaan käyttämämme työkalut helpottavat meidän työtämme tarjota juuri sinulle parempaa palvelua ja tuotteita. Näiden työkalujen avulla pystymme mm. oppimaan asiakkaidemme käyttäytymismalleja parantaaksemme verkkokauppamme ominaisuuksia ja käyttäjäkokemusta, sekä saamaan tietoa siitä, millaisia tuotteita he etsivät. Pystyt helposti kieltäytyä markkinointi- ja analytiikkakumppaniemme käyttämistä evästeistä selaamalla verkkokauppaamme yksityisessä tilassa (esim. Google Chromen Incognito-tila tai Firefoxin yksityinen ikkuna)


Tietosuojaselosteen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostettamme. Muuttaminen voi tulla kyseeseen esimerkiksi, kun lainsäädäntö muuttuu tai pelvelumme kehittyvät. Mikäli tietosuojaaseloste muuttuu merkittävästi, ilmoitamme tästä asiakkaillemme sähköpostilla.

Rekisterinpitäjä

Nettogroup (Y-tunnus: 2642974-5)
Sipintie 11
38210 Sastamala

Henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme: info@beautycel.com